четвер, 16 листопада 2017 р.

Увага! Міжнародний конкурс малюнків"Моя Україна"

Міжнародний конкурс дитячого малюнку 

« МОЯ УКРАЇНА – UCRAЇNA MIA»

       Асоціація «Uсraina CreAttiva» запрошує всіх бажаючих до участі в міжнародному конкурсі дитячого малюнку« МОЯ УКРАЇНА – UCRAЇNA MIA».
       Моя Україна - це безкрайні лани пшениці, жовті соняшники, блакитне небо, тепле море, могутній Дніпро, чарівні гори та ліси, безмежні степи, міста та села, заводи, фабрики, шахти... Вишневий садочок біля хати, чорнобривці, бабусині вареники, лелека, який приніс тобі братика, або гарбуз, що отримав залицяльник від сусідської дівчини - це теж моя Україна! Найбільший у світі літак, гвинтокрил, перший супутник Землі, ракетний двигун та інші всесвітньо відомі відкриття, які були зроблені українцями; видатні постаті в історії країни, герої та звичайні люди - ваші рідні і друзі, військові, спортсмени, будівельники, вчителі, лікарі, люди, які живуть і працюють на землі твоїх пращурів - все це Україна!
        Зобрази, що означає для тебе Україна, як ти уявляєш свою Батьківщину - рідну землю, яку українці душевно називають Ненькою! А може ти намалюєш свого песика чи улюблену кицю, яка спостерігає, як матуся співає тобі колискову? За допомогою малюнка познайом дітей всього світу з саме твоєю Україною.

        До участі у Конкурсі на тему «МОЯ УКРАЇНА – UCRAЇNA MIA» запрошуються юні художники віком від 5 до 17 років включно. Щоб стати учасником конкурсу, потрібно створити малюнок на вказану тему, форматом А3 або А2. Творча робота (малюнок) може бути виконана у будь-якій техніці – олівцем, фарбами, фломастерами, пастеллю - як підкаже фантазія юному художникові. Кількість робіт від одного учасника необмежена.
Переможців, котрих визначить журі за результатами Конкурсу, буде нагороджено подарунками.

В конкурсі можуть прийняти участь діти, які живуть в Італії, в Україні, а також в інших країнах світу.
Доставити роботи з України в Рим допоможемо.

Конкурс проводиться за підтримки Посольства України в Італії.
Прийом художніх робіт триватиме з 10 жовтня по 01 грудня 2017 року.
Для розуміння правил участі - обов’язково прочитайте:
- Положення конкурсу
Для оформлення участі, обов’язково заповніть та надішліть нам:
- Заявку на участь у Конкурсі;
- Авторський договір про передачу виключних майнових прав на твір образотворчого мистецтва.

З повагою та побажаннями творчого натхнення,
Асоціація «Ucraina CreAttiva»

e-mail: ucreattiva@gmail.com

Виховний захід "СНІДу скажемо "НІ!"


З 15 листопада в нашій школі проходить місячник "Ми проти СНІДу". Сьогодні  учні 5-11 класів були учасниками виховного заходу "Скажемо СНІДу "Ні! ". Учні  переглянули презентацію, поділились  інформацією про СНІД  та мали змогу послухати цікаву та змістовну розповідь завідуючої та  сімейного лікаря Н.О.Лавської.





Презентація "ВІЛ. СНІД. Ти повинен це знати"